2012-03-17 09:10:03• hírek • hotdog.hu

Napi horoszkóp: Halak - fontos munkát kapsz

Napi horoszkóp március 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne viselkedj senkivel se felsőbbrendűen! Riválisaid között akad valaki, aki képességeid alapján túlszárnyalhat téged, csak ügyesen titkolja. Ne becsülj le senkit és semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Finomítsd a technikáidat, hogy sikeresebb lehess a szakmádban. Az út kanyargós, de egy kis gyakorlat után már belejössz. Dolgozz keményen, és a siker garantált!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Terveidet precízen kivitelezd! Gondold át az ötleteidet! Feltételezett riválisaidat ne engedd hozzáférkőzni a dolgaidhoz. Úgy hozakodj elő a terveddel, hogy abban ne legyen semmi kivetnivaló.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ezen a napon reggeltől estig el leszel foglalva, és rengeteg feladatot fogsz megoldani. Most örömmel dolgozol, mert tudod, hogy a plusz munka plusz pénzt is jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem zavarnak a változások, hiszen rugalmas természetedről vagy híres. Kimondottan élvezed a váratlan történéseket. Ma is izgalmakkal teli lesz a napod. Vége a szürke hétköznapoknak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Figyelj a részletekre, mert bennük rejlik az egész kulcsa. A partnered ragyogó segítséged lesz a délutáni órákban, legyél hálás, amiért ilyen önzetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Számos problémás szituációt kel megoldanod, kezelned. Magánéletedet is kedvezőtlen hatások befolyásolják. Úgy érzed, érzelmi csapdába kerültél. Adj időt magadnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma végre nem kell a munkával foglalkoznod, ezért ezt a napot használd arra, hogy rendezd a kapcsolatodat ismerőseiddel, rokonaiddal. Este korán menj el aludni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Fiatal rokonod ártatlan kijelentésével akaratlanul is megbánthatja az érzéseidet. Ne vedd túl komolyan a hallottakat! Az esti társasági élet feldobhat, élvezd, szórakozz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Új ismeretségre tehetsz szert. Az illetőt hívd meg otthonodba egy kávéra. Lehet, hogy egy leendő jó barátot ismersz meg a mai nap. Mutasd be őt a családodnak is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha jobban végiggondolod az esélyeket, rájössz, hogy nincs értelme a sietségnek. A partnerek, akiket meg akarsz hódítani, nem tűrik az erőszakoskodást. Inkább pengess szelídebb húrokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy fontos munkát kapsz, és örömmel látsz a feladat elvégzéséhez. Otthon is mindent rendben találsz, ezért este nyugodtan elmehetsz szórakozni a barátaiddal.

Napi horoszkóp
(hotdog.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: